Opening nieuwe werkplek in Groningen

Met een slag op de gong opende wethouder Schroor vrijdag 1 juni 2012 officieel het Launch Café in de Herestraat. In het Launch Café kunnen ZZP’ers en ondernemers een flexibele werkplek, vaste werkplek en vergaderruimte huren in het prachtig gerenoveerde “van Elmpthuys.”

Tot 1 juli mogen ondernemers en ZZP’ers de flex werkplekken het Launch Café gratis uitproberen. Koffie, internet en stopcontacten voor de laptop zijn allemaal binnen handbereik. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een laptop, tijdens openingstijden is iedereen zonder afspraak welkom om een keer te komen flexwerken.  De deur staat letterlijk open, op werkdagen van 09h tot 18h kunnen ondernemers gebruik maken van de vaste en flexibele werkplekken in het Launch Cafe. Op elke woensdag wordt er om 10:00 uur ’s ochtends een rondleiding georganiseerd voor geïnteresseerden.

De feestelijke opening werd door ongeveer 200 ondernemers en geïnteresseerden bezocht. Inmiddels hebben 75 ondernemers gebruik gemaakt van de openingsactie. Ondernemers die in juni gratis willen flexwerken in het Launch Café kunnen zich inschrijven voor een maand proefdraaien op een werkplek in het Launch Cafe.

Meer nieuws van het Launch Cafe

Nieuwe fase voor Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 23 november 2021
NIEUWS! In de zomer van 2020 hebben Niek en Koen afspraken gemaakt met de eigenaar van het pand (Solide Vastgoed) over de positie en toekomst van het Launch Cafe. Per 1 januari... lees verder

Launch Cafe en Kwadraat samen verder

Nederlands Geplaatst op 11 september 2020
In 2012 is het Launch Cafe begonnen als startup en starters hotspot in de binnenstad van Groningen. Geïnspireerd door concepten uit Silicon Valley en Berlijn, is het Launch Cafe... lees verder