Opening nieuwe werkplek in Groningen

Met een slag op de gong opende wethouder Schroor vrijdag 1 juni 2012 officieel het Launch Café in de Herestraat. In het Launch Café kunnen ZZP’ers en ondernemers een flexibele werkplek, vaste werkplek en vergaderruimte huren in het prachtig gerenoveerde “van Elmpthuys.”

Tot 1 juli mogen ondernemers en ZZP’ers de flex werkplekken het Launch Café gratis uitproberen. Koffie, internet en stopcontacten voor de laptop zijn allemaal binnen handbereik. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een laptop, tijdens openingstijden is iedereen zonder afspraak welkom om een keer te komen flexwerken.  De deur staat letterlijk open, op werkdagen van 09h tot 18h kunnen ondernemers gebruik maken van de vaste en flexibele werkplekken in het Launch Cafe. Op elke woensdag wordt er om 10:00 uur ’s ochtends een rondleiding georganiseerd voor geïnteresseerden.

De feestelijke opening werd door ongeveer 200 ondernemers en geïnteresseerden bezocht. Inmiddels hebben 75 ondernemers gebruik gemaakt van de openingsactie. Ondernemers die in juni gratis willen flexwerken in het Launch Café kunnen zich inschrijven voor een maand proefdraaien op een werkplek in het Launch Cafe.

Meer nieuws van het Launch Cafe

Bedrijf van de maand maart: PuckYou

Nederlands Geplaatst op 7 maart 2019
Wat is een community waard als je deze niet viert? Precies helemaal niks. In het Launch Cafe werken elke dag meer dan 100 ZZP-ers, freelancers en startups keihard om hun bedrijf... lees verder

Veiligheid as a service

Nederlands Geplaatst op 26 februari 2019
Het motto van het Launch Cafe is ‘Office as a service’. Het Launch Cafe zorgt ervoor dat er razendsnel internet is (shout-out naar Greatwaves), er genoeg koffie en thee is en... lees verder