Je eigen werkplek in Groningen

In het Launch Café werk je in een bruisende omgeving, in een prachtig netwerk vol ondernemers en startups. Het Launch Cafe ziet er goed uit, contracten zijn maandelijks opzegbaar en de faciliteiten zijn top. Niet voor niks zijn we al jaren de favoriete werkplek van een heleboel ondernemers in Groningen.

Ben je op zoek naar een eigen werkplek in Groningen, met vergaderruimte en midden in het centrum? Kom dan een keer kennismaken, er zijn op dit moment nog een paar werkplekken beschikbaar!

Zullen we een keer kennismaken?

In het Launch Cafe werken tientallen startup teams, maar ook ZZP’ers op een vaste werkplek. Het beste advies: kom gewoon een keer langs en kijk of het wat voor je is. Neem contact met ons op

Je eigen vaste werkplek in het Launch Cafe

Wil jij ook ondernemen in de Herestraat? Het Launch Café biedt een uniek en flexibel all-in concept voor ondernemers. Lees hieronder de voordelen en kom gewoon een keer kijken in het Launch Cafe.

√  Nog een paar plekken vrij!
 Ergonomische stoel, verstelbaar bureau en kastruimte
  Het contract is flexibel: elke maand opzegbaar
 Geen borg of investering vooraf
  Met je eigen sleutel heb je 24×7 toegang tot het gebouw
 Inclusief koffie en thee, zoveel als je wilt
 Inclusief schoonmaak (dagelijks)
 Inclusief printen, scannen en kopiëren
 Volledig ingerichte keuken en bar
 Belruimte voor telefoon en acquisitie
 Razendsnel glasvezel internet (kabel en wifi)
 Vergader-, presentatie- en overlegruimte
 Postadres: Herestraat 106 – Groningen

All inclusive: €275- per werkplek, neem contact op

Jihaa! Wij zijn uitgeroepen tot ‘beste werkplek in Groningen’

Ja we zijn er trots op. Het magazine Intermediair is van de randstad naar Groningen afgereisd om als mystery shopper op zoek te gaan naar de beste werkplek in Groningen. Drie keer raden wie als winnaar uit de bus kwam? Het Launch Cafe is nu officieel (volgens intermediair) de beste werkplek in Groningen! Kom het zelf ook een keer proberen, we zijn benieuwd wat je er van vindt.

Stel je vraag, of kom een keer kennismaken!

Je bent altijd welkom om een keer vrijblijvend en kosteloos sfeer te proeven in het Launch Cafe. Wil je meer informatie over de werkplekken of heb je vragen over het Launch Cafe? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bel: 050 8507012

    Lees hier de privacy verklaring: http://bit.ly/LC-Privacy