Werkplek huren in Groningen?

Wil je een werkplek huren in Groningen? In het Launch Cafe kom je collega ondernemers tegen bij de koffie machine en werk je productief aan je bedrijf op een prachtige locatie in de binnenstad. Aan werkelijk alles is gedacht, zodat jij productief en met plezier in het Launch Cafe kan werken.

Kom het gratis uitproberen

Kom ook eens een dag sfeer proeven, om te kijken of het bevalt. De eerste dag is helemaal gratis en je bent van harte welkom. Neem je laptop mee, dan ben je binnen twee minuten online en aan het werk. Probeer het gratis

Uniek, flexibel en all inclusive

In het Launch Cafe kan je terecht voor een flexibele werkplek, vaste werkplek, maar ook voor vergaderruimte en voor kantoorruimte. Een flex werkplek kan je voor een uur, een dag of een maand huren. Koffie, thee, razendsnel internet en leuke collega ondernemers zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

  • Flexwerken zonder abonnement: 17,50 euro per dag
  • Flex abonnement: 110 euro per maand
  • 10x flex strippenkaart: 130 euro (onbeperkt geldig)
  • Vaste werkplek: 260 euro per maand
  • Vaste werkplekken voor teams: in overleg

Kom je een keer kennismaken?

Kom langs en kijk of het Launch Cafe bij je past. We laten je graag kennismaken met de mensen en faciliteiten, als je wilt mag je het Launch Cafe een hele dag gratis uitproberen. Meld je aan:

Flexibele werkplek huren in Groningen (110 euro p/mnd)

In het Launch Café kan je flexwerken zonder abonnement met een Flex Dagkaart of Strippenkaart. (flex) Werkplek abonnementen in het Launch Café zijn elke maand opzegbaar. Super flexibel dus!

Lees meer over flex werkplekken

Vaste werkplek huren in Groningen (260 euro p/mnd)

We hebben 60 werkplekken ingericht op de begane grond. Speciaal voor ondernemers die hun eigen beeldscherm willen gebruiken en met een eigen sleutel onbeperkt toegang willen tot hun werkplek.

Lees meer over vaste werkplekken