Kantoorruimte huren in Groningen

Ben je op zoek naar een plek voor jouw bedrijf in Groningen? Het Launch Cafe is door Intermediair uitgeroepen tot beste werkplek van Groningen. Meer dan honderd ondernemers, zzp’ers en startups maken gebruik van onze faciliteiten in de Herestraat. Op de begane grond vind je de flexibele werkplekken, vergaderruimtes en een prachtige bar waar je klanten kan ontvangen. Op de eerste en tweede verdieping hebben we ingerichte kleine en middelgrote kantoren te huur.

Kan ik je ergens mee helpen?

In het Launch Cafe is alles is goed en duidelijk geregeld, tegen een all-in tarief zonder verrassingen achteraf. En dat op een mooie locatie, met een bruisende community. Heb je interesse of vragen? Vraag gerust!

Niet zomaar een kantoor…

Het Launch Cafe is een bijzondere plek. Het pand is een oud bankgebouw, midden in de Herestraat en meer dan 2.000m² groot. Het is hier één en al bedrijvigheid: we organiseren 80 events per jaar, er is een Fablab prototype werkplaats met 3D-printers en onze bar is het centrum van de levendige community.

Je eigen kantoorruimte huren in het Launch Cafe

Wil je een eigen kantoor huren in Groningen én profiteren van de dynamiek van het Launch Cafe? Op de 1e en 2e verdieping verhuren we kantoren met unieke faciliteiten. We hebben ongeveer 20 kantoorruimtes ingericht met één tot acht werkplekken.

√ Per 1 februari 2022 een paar plekken vrij!
√ 20 kantoren, variërend van 1 tot 8 werkplekken
√ Ingerichte ruimte met een ergonomische Ahrend bureaustoel en verstelbaar bureau
√ Flexibele contracten van 3 maanden
√ Opzegtermijn van twee maanden
√ Een maand huur als borg
√ Met je eigen sleutel heb je 24×7 toegang tot het gebouw
√ Inclusief koffie, thee en water, zoveel als je wilt
√ Inclusief schoonmaak van algemene ruimtes
√ Inclusief printen, scannen en kopiëren
√ Volledig ingerichte keuken en bar
√ Belruimte voor telefoon en acquisitie
√ Razendsnel glasvezel internet (kabel en wifi)
√ Gemeenschappelijke overleg- en vergaderruimtes
√ Postadres: Herestraat 106 – Groningen

Naast kantoorruimtes, kan je in het Launch Cafe natuurlijk ook Vaste en flexibele werkplekken huren.

Kom je een keer kennis maken?

Wil je een kantoorruimte huren in Groningen of wil je liever gebruik maken van een vaste werkplek op de begane grond van het Launch Cafe? In het Launch Cafe vind je onze community, een diverse groep van meer dan 100 personen met onder andere: tekstschrijvers, filmmakers, financieel adviseurs, video animatoren, webbouwers, coaches, journalisten, fotografen, programmeurs en juridisch adviseurs. Allemaal mensen voor wie werken hun passie is en waar ze graag over praten. Kom een keer langs om kennis te maken met het Launch Cafe.

Wil je een kantoorruimte huren in Groningen?

Wil je meer informatie over het huren van kantoorruimte of heb je vragen over het Launch Cafe? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

    Lees hier de privacy verklaring: http://bit.ly/LC-Privacy