Welkom in ons netwerk

Welkom in ons netwerk! Het Launch Cafe is waarschijnlijk op je pad gekomen omdat je werk je passie is. En dat kan van alles zijn: je hebt een startup, je bent ZZP’er of je mag gewoon zelf bepalen waar je het liefst werkt. Wat je ook doet, je gaat er vol voor en dat doen wij ook.

Wij van het Launch Cafe bieden je flexibele werkplekken, vaste werkplekken en kantoorruimtes waar je optimaal kan werken. Supersnel internet, goede koffie en een bruisende community. Daarnaast hebben we ruimtes waar je in alle rust een telefoontje kan plegen en een sfeervolle plek waar je klanten kunt ontvangen.

Doe wat je het aller leukste vindt om te doen

In het Launch Cafe vind je onze community, een diverse groep van meer dan 100 personen met onder andere: tekstschrijvers, filmmakers, financieel adviseurs, video animatoren, webbouwers, coaches, journalisten, fotografen, programmeurs en juridisch adviseurs. Allemaal mensen voor wie werken hun passie is en waar ze graag over praten. Daarnaast is in ons pand het Fablab gevestigd, een plek waar dingen gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld lasersnijders en 3D-printers.

In het Launch Cafe onderneem je niet alleen, we zitten in het zelfde schuitje

In het Launch Cafe werken types zoals jij… Mensen die doen wat ze leuk vinden

Join the club, het Launch Cafe is een werkplek en een mooi netwerk in één

Uiteraard zijn alle faciliteiten er op in gericht dat je super productief aan de slag kan

Als ZZP’er en ondernemer werk je normaal gesproken vaak alleen, maar in het Launch Cafe zitten we allemaal in hetzelfde schuitje: met deadlines, nieuwe uitdagingen en toffe klussen. Met collega ondernemers deel je ervaringen bij de koffiemachine, tijdens de gezamenlijke lunch of op vrijdagmiddag met een biertje aan de bar.

Kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven. We willen je graag leren kennen, daarom is de eerste dag helemaal gratis. Meld je aan via het contactformulier hieronder.