Wegwijs in het Launch Cafe

naamloos (4 van 46)Wanneer check je in?

Wanneer je een flexwerkplek hebt en gebruik maakt van een strippenkaart of GuestCard, moet je bij aankomst even ‘inchecken’ op de iPad die bij de balie staat. Bij een flex- of vast abonnement hoef je niet in te checken en kun je gewoon aan het werk.
Bekijk onze tarieven van de flex- en vaste werkplekken op de pagina: ‘Werkplekken’.

Ervaar ons ‘Slimmer’ Wi-Fi

Het internet in het Launch Cafe is aangelegd door één van onze startups, ‘Slimmer Wifi’, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen fantastisch internet heeft. Ervaar je dat het niet helemaal werkt? Meld het even, dan proberen we het probleem direct op te lossen.

Koffie, thee en consumpties

Je mag koffie en thee zelf pakken, in het kastje onder de koffiemachine vind je de kopjes.  Thee, suiker en melk zijn ook allemaal binnen handbereik. Is er een storing, snap je het apparaat niet of werkt het niet? Vraag ons gerust even! Overige consumpties mag je zelf meenemen, in de koelkast is vast nog wel een plekje vrij voor jouw supergezonde salade of taart (voor taart traktaties hebben we meer dan genoeg bordjes).

Kennismaken, welkom in het netwerk!

In tegenstelling tot een normaal café, komen de meeste mensen in het Launch Cafe op de eerste dag in hun eentje. Schroom niet om contact te leggen en je voor te stellen, dat maakt je werkdag zoveel leuker! Tip: op de ‘community wall’ in het cafe kan je zien wie er allemaal in het Launch Cafe werken. Uiteraard hebben we ook een online overzicht, verder kan je stamgasten op skills opzoeken met behulp van de Launch Cafe startup Let’s Collect. Wil je ook toegevoegd worden? Vraag het even, dan gaan we het regelen.

Welkom! Kan ik je helpen?

Heb je vragen, ideeën of wil je geïntroduceerd worden in het Launch Cafe netwerk? Vraag maar raak!

IMG_20160126_125506Lunch je mee?

Omdat de Community binnen het Launch Cafe hecht is, lunchen de liefhebbers ’s middags samen. Er komt iemand langs om te vragen wie er allemaal mee lunchen, er is zelfs een soort robot die de lunch inventariseert. Hoe dat precies werkt, leggen we graag uit bij de allereerste lunch. Heb je je eigen brood mee? Kom er gezellig bij zitten!

naamloos (31 van 46)Belruimte

Wanneer je even rustig wilt bellen, kan je gebruik maken van de belruimtes. We hebben er twee: de ene is te vinden voorbij de toiletten bij de ingang, de andere in het halletje aan het eind van de gang. Deze ruimtes kan je niet reserveren en mogen niet als werkplek gebruikt worden.

Printen en kopiëren

Als je documenten wilt uitprinten, ga je naar www.launchcafe.nl/printer en volg je het stappenplan (gelieve zwart wit printen). Hoe je moet kopiëren en scannen staat ook op deze pagina uitgelegd. De printer vind je in het halletje bij de toiletten net achter de vergaderruimtes.

Klanten en introducees ontvangen

Uiteraard mag je klanten en mensen uit je netwerk ontvangen in het Launch Cafe, dit is zelfs helemaal gratis. Als het gesprek is afgelopen en je gesprekspartner wil graag zelfstandig blijven werken in het Launch Cafe dan kan dat natuurlijk ook. Hij of zij moet dan even inchecken via de iPad. Introducees die een dagje in het Launch Cafe willen werken, kunnen inchecken en gebruik maken van een gratis proefdag als ze nog nooit eerder in het Launch Cafe gewerkt hebben.

naamloos (36 van 46)Kluisjes

Je laptop of andere waardevolle spullen bewaren voor als je even weg bent? Wij hebben speciale kluisjes waar je waardevolle spullen in opgeborgen kunnen worden. Handig!

 

naamloos (17 van 46)Boekenkast

Wil je je inlezen in de lean startup methode of heb je inspiratie nodig? Kijk in de boekenkast en misschien staat er wat interessants tussen. Heb je zelf een leuk boek die je al uit hebt en wilt delen met de community? Zet je naam er in en zet ‘m in de kast.

 

naamloos (45 van 46)Vergaderfaciliteiten

Als je klanten wilt ontvangen of wilt vergaderen met een groep, bieden wij ook de mogelijkheid om vergaderruimtes te huren (van 2 tot 15 personen). Kijk op onze website voor de kosten of vraag het aan een van onze medewerkers!

Meetups

Het Launch Cafe wil zoveel mogelijk startups en andere interessante innovatieve ideeën bij elkaar brengen om te brainstormen of ideeën uit te wisselen. Daarom worden er vaak meetups georganiseerd over verschillende leuke onderwerpen. Geïnteresseerd? Hou de agenda van het Launch Cafe op de website in de gaten!

Vrijdagmiddag borrel

We hebben natuurlijk niet voor niks een bar, vooral op vrijdag maken we daar graag gebruik van. Op vrijdagmiddag om ongeveer 16.30 uur worden de eerste biertjes opengemaakt. Dit is een leuk moment om je collega flexwerkers nog iets beter te leren kennen.

naamloos (39 van 46)Fablab

Heb je een idee en wil je een prototype maken? Het Fablab is een werkplaats waar ze je kunnen helpen om de eerste versie van je product te maken. Wil je lasersnijden, prototypes maken of 3D-printen? Kom langs bij het Fablab en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen!

Kunnen we je verder nog ergens mee helpen?

Heb je vragen, ideeën of verbeterpunten? Loop even naar ons toe en vraag het ons gerust, of stuur een mailtje via het contactformulier. We helpen je graag!