Vergaderruimte huren in Groningen

Wil je een vergaderruimte huren in Groningen? Het Launch Cafe beschikt over 3 vergaderruimtes en een event ruimte in de avond uren. Het Launch Cafe is een bruisende, creatieve plek met representatieve vergaderruimtes in een monumentaal pand in het hart van de stad.

Kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar een ruimte om te overleggen?  Een ruimte voor trainingen, vergaderingen of een coach gesprek? Bel mij voor meer informatie en voor reserveren van ruimte: 050 8507012

Vergaderruimte huren in Groningen

Koffie, thee, internet, beamer/ televisie en flip-over zijn bij de prijs inbegrepen. Overige catering en consumpties kunnen ingekocht worden bij een cateraar of zelf meegebracht worden door de gebruiker.

Welkom in het Launch Cafe

In het Launch Cafe heerst een fijne werksfeer. Bij ons in het gerestaureerde bankgebouw vind je tientallen ondernemers die met plezier samenwerken. Wil je een vergaderruimte huren in Groningen, op een plek waar je  naast goede vergaderfaciliteiten een dosis inspiratie kado krijgt? Je bent van harte welkom in het Launch Cafe!

Catering en lunch arrangementen

Op veel vergaderlocaties moet je dure vergaderarrangementen met luxe lunch bestellen om te kunnen vergaderen. Zo werkt het niet in het Launch Cafe. Het is ook mogelijk om zelf lunch, koek of andere lekkernijen mee te nemen. Wil je catering bestellen? Dat kan bij onze vrienden van Foodfellas waar we al lang mee samenwerken. Natuurlijk kan je de lunch ook laten verzorgen door een andere cateraar.

Neem contact met ons op

Wil je een ruimte reserveren of informeren naar de beschikbaarheid? Bel ons: 050 8507012 of stuur een mailtje via het onderstaande contact formulier.

    Lees hier de privacy verklaring: http://bit.ly/LC-Privacy