Veiligheid as a service

Het motto van het Launch Cafe is ‘Office as a service’. Het Launch Cafe zorgt ervoor dat er razendsnel internet is (shout-out naar Greatwaves), er genoeg koffie en thee is en dat onze community-members zich maximaal kunnen focussen op hun eigen bedrijf.

Office as a service wil ook zeggen dat wij van het Launch Cafe voor de veiligheid zorgen van onze huurders. Dat betekent dat we in het pand drie BHV-ers hebben, een AED en voldoende brandmelders en -blussers hebben.

BHV-ers

Zodra je als ondernemer personeel hebt, ben je eigenlijk al verplicht een BHV-er in huis te hebben. In praktijk ga je dit echter niet zo snel doen als je team uit twee personen bestaat. In het Launch Cafe hoef je hier niet meer bij stil te staan, want binnen het Launch Cafe lopen er drie BHV-ers rond.

Onze BHV-ers zijn Pieter Nomden en Marthijs Veldthuis van #TeamLaunchCafe en Willem Oostendorp van SOO Media. Onze BHV-ers zijn zo gekozen dat er altijd wel een BHV-er in het pand is.

AED

Je hoopt natuurlijk dat niemand een hartstilstand krijgt, maar mocht het voorkomen zijn we op het ergste voorbereid. In ons Grand Café is een AED aanwezig en onze BHV-ers zijn getraind in het gebruik van het apparaat.

Veilig werken in het Launch Cafe

In het Launch Cafe kan je dus veilig en zorgeloos werken. Wij zorgen voor een schone vaat, lavendelfrisse wc’s, voldoende koffie en razendsnel internet zo dat jij gewoon je ding kan doen. Wil je het Launch Cafe een keer proberen? Dat kan, de eerste dag is gratis! Meld je hieronder aan voor een proefdag.

  • Op welke datum wil je het Launch Cafe gratis uitproberen?
    Lees hier de privacy verklaring: http://bit.ly/LC-Privacy

Meer nieuws van het Launch Cafe

Launch Cafe en Kwadraat samen verder

Nederlands Geplaatst op 11 september 2020
In 2012 is het Launch Cafe begonnen als startup en starters hotspot in de binnenstad van Groningen. Geïnspireerd door concepten uit Silicon Valley en Berlijn, is het Launch Cafe... lees verder

Bedrijf van de maand maart: PuckYou

Nederlands Geplaatst op 7 maart 2019
Wat is een community waard als je deze niet viert? Precies helemaal niks. In het Launch Cafe werken elke dag meer dan 100 ZZP-ers, freelancers en startups keihard om hun bedrijf... lees verder