Referral programma

Het Launch Cafe-netwerk groeit al sinds de oprichting in 2012 en daar zijn we heel erg blij mee! We geloven in de kracht van dit netwerk en dat willen we nu actief gaan inzetten om het verder te laten groeien. Daarom introduceren we het Launch Cafe Referral programma.

Nieuw: Het Launch Cafe referral programma

Waarom zouden we een makelaar inhuren als we de kracht van het netwerk kunnen inzetten? Breng jij ons in contact met een lead? Dan bieden we jou én de nieuwe klant korting op je eerstvolgende factuur.

Het Launch Cafe referral programma geldt voor de innovatie sprint en voor de vaste werkplekken. Als de door jou aangebrachte lead klant wordt bij het Launch Cafe, kan je rekenen op een eenmalige korting op je Launch Cafe factuur.


Heb jij een lead voor een Innovatie Sprint?

Ken jij een bedrijf die een innovatief project gaat starten en wel een portie Launch Cafe kan gebruiken? Het Launch Cafe heeft een nieuw programma ontwikkeld voor bedrijven, waarbij bedrijven een week lang gaan werken vanuit het Launch Cafe.

Lees hier meer over de innovatie sprint
Referral fee: eenmalig €125,- korting op je eerstvolgende factuur
OF wij sponsoren de vrijmibo-pot met €125,-.


Heb jij een lead voor een Vaste Werkplek?

We zijn op zoek naar nieuwe buurvrouwen en buurmannen, inspirerende mensen die we met plezier dagelijks tegenkomen bij de koffiemachine. Ken jij een bedrijf die op zoek is naar een vaste werkplek? Laat het ons weten.

Lees hier meer over de vaste werkplekken
Lees hier meer over kantoorruimte
Referral fee: eenmalig €125,- korting op je eerstvolgende factuur
Korting nieuwe klant: eenmalig €125,- korting op de eerste factuur


Referral regels (lees dit goed door)

Heb je een lead enthousiast gemaakt voor het Launch Cafe? Gebruik het onderstaande formulier om de lead aan te melden. Dit betekent dat jij EN de lead een bevestigingsmail van ons ontvangt. Op basis van de verstrekte informatie verzorgt het Launch Cafe de follow-up. Als jouw lead de eerste termijn betaald heeft, passen we de korting eenmalig toe op jouw eerst volgende factuur.

Je kan een lead alleen doorgeven via het onderstaande formulier. Dit moet wel een klant zijn die nog niet bij ons in het systeem staat en die op korte termijn gebruik wil maken van onze diensten.

Lead aanmelden

In de eerste stap vul je de gegevens in van de lead, in de tweede stap vul je je eigen contactgegevens in. Dubbelcheck deze gegevens goed.

Stap 1 van 2