Peter, bedankt!

Bijna 3,5 jaar heeft Peter in het Launch Cafe gewerkt als operations manager. Dat is best lang, voor een bedrijf dat ongeveer 3,5 jaar bestaat. In al die tijd heeft Peter keihard gewerkt en een belangrijke bijdrage geleverd aan het Launch Cafe. Aan al het mooie komt een einde, dus daarom bedanken we Peter in deze blog.

Even terugspoelen…

3,5 jaar geleden kwam Peter vlak voor de opening als geroepen binnenwandelen in het Launch Cafe. Zo is het eigenlijk altijd geweest, Peter is er gewoon altijd als je hem keihard nodig hebt. Vlak voor de opening van het Launch Cafe wisten we eigenlijk nog helemaal niet wat ons te wachten stond en wat er komt kijken bij het runnen van een flexwerkplek. Peter bleek precies het ontbrekende puzzelstukje te zijn en hielp ons om de organisatie op te zetten.

Samen hebben we het Launch Cafe gemaakt zoals het nu is. We zijn door Intermediair uitgeroepen tot beste flexwerkplek van Groningen, we hebben een mega verbouwing achter de rug én een heleboel blije stamgasten. Geen idee hoe we dit hadden kunnen bereiken zonder Peter in ons team.

En nu?

Intussen kruipt het ondernemersbloed ook bij Peter waar het niet gaan kan. Per 1 november gaat hij zich fulltime richten op zijn eigen bedrijf, dat betekent ook dat we hem kunnen inhuren als we niet zonder hem kunnen. Misschien moeten we zijn aanwezigheid bij de vrijdagmiddagborrels alvast maar gaan crowdfunden.

Uiteraard zijn we de laatste tijd achter de schermen al druk bezig geweest met de opvolging van Peter. Daarover later meer nieuws, want we willen eerst Peter ontzettend bedanken.

Peter, heel erg veel succes met je volgende stappen! Je bent en blijft natuurlijk van harte welkom in het Launch Cafe.

Bedankt namens het hele team,

Koen en Niek

Meer nieuws van het Launch Cafe

Nieuwe fase voor Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 23 november 2021
NIEUWS! In de zomer van 2020 hebben Niek en Koen afspraken gemaakt met de eigenaar van het pand (Solide Vastgoed) over de positie en toekomst van het Launch Cafe. Per 1 januari... lees verder

Launch Cafe en Kwadraat samen verder

Nederlands Geplaatst op 11 september 2020
In 2012 is het Launch Cafe begonnen als startup en starters hotspot in de binnenstad van Groningen. Geïnspireerd door concepten uit Silicon Valley en Berlijn, is het Launch Cafe... lees verder