Nieuwe startup: gek dat dit nog niet bestaat!

Jeljer en Lukas kenden elkaar nog niet voordat ze begonnen in het Launch Café. Inmiddels hebben ze samen de startup ReloadSEO opgezet, een plug-in voor Magento met veel potentie.

Een korte pitch: wat is ReloadSEO?

Met ReloadSEO kan je content op Magento webshops optimaliseren voor Google. Hierdoor scoren webshops hoger in Google, zonder dat je daarvoor SEO expert hoeft te zijn of hoeft in te huren.

Jeljer te Wies – co-founder ReloadSEO

“Magento is het grootse e-commerce platform ter wereld, we vonden het daarom al gek dat er niet al zo’n plug-in als ReloadSEO bestaat.”

Hoe zijn jullie op het idee gekomen?

“Lukas en ik werken al langere tijd in het Launch Café en kennen elkaar inmiddels erg goed. Lukas kwam ermee dat er nog geen goede plug-in voor Magento is waarmee je producten kunt testen voor Google rankings.
Na een tijdje brainstormen zijn we meteen aan de slag gegaan en hebben we de eerste versie gebouwd.”

Wat kan je precies met de plug-in?

“De geavanceerde plug-in geeft feedback op de content van jouw Magento webshop zodat de content niet alleen geschikt is voor bezoekers, maar ook voor Google. Het is alsof er een SEO specialist naast je zit terwijl je aan het typen bent. Aan de hand van een checklist kan je zien hoe optimaal je content is in de ogen van Google.

De applicatie is super gebruiksvriendelijk. De gebruiker hoeft niks van SEO of google rankings af te weten, je hoeft alleen de simpele tips te volgen die ReloadSEO voorstelt.”

Probeer ReloadSEO gratis

Meer nieuws van het Launch Cafe

Launch Cafe en Kwadraat samen verder

Nederlands Geplaatst op 11 september 2020
In 2012 is het Launch Cafe begonnen als startup en starters hotspot in de binnenstad van Groningen. Geïnspireerd door concepten uit Silicon Valley en Berlijn, is het Launch Cafe... lees verder

Bedrijf van de maand maart: PuckYou

Nederlands Geplaatst op 7 maart 2019
Wat is een community waard als je deze niet viert? Precies helemaal niks. In het Launch Cafe werken elke dag meer dan 100 ZZP-ers, freelancers en startups keihard om hun bedrijf... lees verder