Investeerders voor startups

Startups zijn vaak op zoek naar een investeerder. Een investeerder maakt het mogelijk om de startup verder te laten groeien. Investeerders zijn altijd op zoek naar interessante startups die een goed rendement kunnen opleveren. Launch Cafe heeft veel ervaring met investeringstrajecten. Wij brengen daarom startups en investeerders bij elkaar.

Ray Quintana – General Partner at Cottonwood:

Cottonwood werkt nauw samen met Launch Cafe omdat we altijd opzoek zijn naar nieuwe investeringskansen en de beste startups.

Wanneer komt een startup in aanmerking voor financiering?

Niet elke startup is klaar voor een investering. Om in aanmerking te komen voor een vroege fase investering (ook wel pre seed of seed financiering genoemd) dient er voldaan te zijn aan de volgende voorwaarden:

1. Het bedrijfsidee is schaalbaar en heeft internationale potentie;
2. Het product/dienst is onderscheidend;
3. Het prototype (of MVP) is beschikbaar;
4. Er is tractie (er zijn gebruikers en/of betalende klanten);
5. Het team heeft haar sleutelposities ingevuld (techniek, design en commercie);
6. Het team is volledig toegewijd en beschikt over relevante ervaring.

Het juiste netwerk

Wij adviseren startups om te beginnen met het creëren van toegevoegde waarde. Begin met het bouwen van een MVP en zoek contact met potentiële klanten en partners. Het Launch Cafe is de perfecte omgeving om je startup beter en sneller op te bouwen.

Niet alle startups hebben het geld van een investeerder nodig. Los van de financiële injectie bieden investeerders ook relevante kennis en contacten. Alleen daarom al is het belangrijk om investeerders in je netwerk te hebben.

Kom eens langs!

Ben je een bedrijf aan het opbouwen, opzoek naar een investeerder of ben je investeerder en opzoek naar interessante proposities? Stuur een mailtje en kom eens langs in het Launch Cafe.

    Lees hier de privacy verklaring: http://bit.ly/LC-Privacy