Innovatie Sprint

Wil je een innovatief project starten of een nieuwe koers bedenken? Het Launch Cafe nodigt bedrijven uit om uit hun comfortzone te stappen en echt werk te maken van voorgenomen plannen. 

Tijdens de innovatie sprint ga je in een korte periode, met een klein team (tot 5 personen) aan een afgebakend (innovatie) project werken. Je werkt letterlijk tussen de startups en onze communitymanager verbindt je met de juiste Launch Cafe-ers. Met meer dan 100 actieve leden hebben we alle disciplines in huis om projecten verder te helpen. 

Launch Cafe Innovatiesprint

Als je doorgaat met dingen die je altijd al doet, kan je geen échte vernieuwing verwachten. Kom uit je comfortzone en meld je team aan voor een innovatie sprint in het Launch Cafe.

Voor wie is het programma?

Voor iedereen die wil/moet ontwikkelen of vernieuwen. Een nieuwe strategie, een nieuwe propositie, een nieuw product, een nieuw plan of een project. Het maakt niet uit of je ‘for profit’ of ‘not for profit’ bent. Openheid is van cruciaal belang om de kracht van de Launch Cafe community te benutten.

Samen met je collega’s innoveren in een bruisende omgeving

Wat is het Launch Cafe?

Het Launch Cafe is een inspirerende werkplek met tientallen startups, zzp’ers en mensen die zich liever niet in een hokje laten stoppen. Het is een omgeving waar we enthousiast raken als het over vernieuwing, technologie en de toekomst gaat. Het Launch Cafe is door intermediair, de Nationale Flexplektest én Coworker uitgeroepen tot beste werkplek van Groningen.

Kosten

De kosten van de innovatie sprint zijn afhankelijk van drie dingen: het aantal deelnemers, het aantal dagen en de mate van ondersteuning van de community manager. Op basis van deze variabelen maken we een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Elke innovatie sprint is gebaseerd op dezelfde principes, een stukje maatwerk is altijd nodig. Vul het onderstaande formulier in voor een offerte.