Het Launch Cafe zoekt een tweede locatie!

Het Launch Cafe is al sinds 2012 één van de meest gave startup broedplaatsen in Groningen. We zijn 5 jaar geleden begonnen op onze huidige locatie, we begonnen met 500m2 en we huren nu sinds 1 september het volledige gebouw, dit is een langdurig huurcontract voor meer dan 2.000m2.

Op zoek naar een leuke plek en een hechte community?

Ben je ondernemer, wil je op de hoogte gehouden worden of zoek je per direct een plek voor je bedrijf? Stuur ons een berichtje via het contact formulier!

 

Beste vastgoed eigenaar, wij zoeken een pand:

Al 6 jaar is het Launch Cafe een succesvolle startup broedplaats in Groningen.  We hebben een super flexibel concept uit de grond gestampt, waar we op basis van abonnementen een solide business model draaien. Inmiddels zijn er meer dan 150 ondernemers, zzp’ers en startups bij ons in het gebouw met teams van 1 tot ongeveer 8 personen.

We hebben sinds onze start in 2012 flink geïnvesteerd in onze eigen software, waardoor we onze processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd hebben zodat we ons concept succesvol kunnen uitvoeren. We zien grote kansen in Groningen en geloven dat we onze groei in de huidige marktomstandigheden flink kunnen versnellen en daarom zijn we opzoek naar een tweede locatie in Groningen om onze exploitatie uit te breiden.

Heeft u een pand van minstens 2.000 m2 in de stad Groningen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Neem contact met ons op…

    Lees hier de privacy verklaring: http://bit.ly/LC-Privacy