Flexplek in Groningen, midden in de stad

Ben je op zoek naar een flexplek in Groningen? Kom een keer flexwerken in het Launch Cafe in de Herestraat in Groningen. Het Launch Cafe is een uniek en Gronings all-in concept voor ondernemers. We hebben aan alles gedacht: gevarieerde flexplekken, een belruimte, heerlijke koffie en razendsnel internet. Het hele Launch Cafe is ingericht zodat jij er productief en met plezier kan werken.

De beste flexplek in Groningen

Wis je dat het Launch Cafe is uitgeroepen tot beste flexplek in Groningen? Het magazine intermediair bezocht ons als mystery shopper en vond het Launch Cafe de beste flexplek in Groningen. In de landelijke verkiezing pakten we brons, een hele mooie score. Intermediair loofde vooral de werksfeer, de locatie en het razendsnelle internet.

Kom het gratis proberen

Kom ook eens een dag flexwerken, om te kijken of het bevalt. De eerste dag is helemaal gratis en je bent van harte welkom.

De faciliteiten

Het Launch Cafe is gevestigd in een groot voormalig bankgebouw in de Herestraat in Groningen. De hoge plafonds, de authentieke elementen en de kluis verraden het verleden van het pand. Voeg daar aan toe: razendsnel internet, een bar, vergaderfaciliteiten, een belruimte, een heleboel gevarieerde werk en overleg plekken en je bent in het Launch Cafe.

Wie kom je tegen bij de koffiemachine?

Het Launch Cafe is sinds de opening in 2012 uitgegroeid tot grootste flexplek in Groningen. We zijn niet alleen in vierkante meters de grootste flexplek in Groningen, maar ook qua aantal flexwerkers. Kom jij ons netwerk versterken? Op de community pagina kan je alvast kennismaken met de flexwerkers in het Launch Cafe.

Kom het gratis proberen

We willen je van harte uitnodigen om het Launch Cafe een dagje uit te proberen. Kom sfeer proeven en vertel ons wat je er van vindt. Wij introduceren je in het Launch Cafe netwerk en met een heel klein beetje hulp ben je binnen twee minuten online en aan het werk.