De beste (net)werkplek van Groningen

Het Launch Cafe is uitgeroepen tot beste werkplek van Groningen en onlangs zijn we tweede geworden in de Nationale Flexplek Test. Dit is niet alleen omdat het Launch Cafe een hele fijne plek is om te werken, maar ook omdat het een geweldig netwerk is van meer dan 100 freelancers, designers, nerds en startups.

Aangenaam kennismaken: wij helpen je op weg

We willen je graag introduceren in het Launch Cafe netwerk. Je mag de hele dag gratis gebruik maken van onze faciliteiten en we maken je wegwijs in het Launch Cafe netwerk

Werkplek en netwerkplek in één

In het Launch Cafe leer je automatisch een hoop nieuwe mensen kennen. Tijdens de lunch, bij de koffie machine en tijdens onze events. Netwerken gaat eigenlijk automatisch, voordat je het weet heb je er tientallen collega ondernemers bij. Daarnaast kan je er op rekenen dat we overal aan gedacht hebben, zodat jij productief kan werken. Wij willen de perfecte werkplek zijn.

Zullen wij je introduceren?

Wij willen graag ons netwerk uitbreiden, daarom mag je de eerste dag gratis in het Launch Cafe werken. Dan kan je zien of de faciliteiten en de mensen bevallen. Uiteraard hopen we dat je nog een keer terug komt in het Launch Cafe, maar dat is helemaal aan jou.

De kennismaking start met een kop koffie of thee, zodat we je leren kennen en kunnen introduceren in het Launch Cafe netwerk. Je bent van harte welkom en we willen je graag leren kennen.

Aanmelden voor een kennismaking