De beste kantoren en werkplekken in Groningen

In het Launch Cafe werk je nooit alleen, je bent namelijk omringd door mensen die aan hun idee, klus of bedrijf willen werken in een omgeving die daar perfect voor is. Wij zorgen er voor dat je productief bent, doordat alles is geregeld. Je collega ondernemers zorgen voor een leuke dynamiek, nieuwe inzichten en misschien zelfs voor nieuwe opdrachten.

Dé plek om te werken

Werken staat natuurlijk voorop, daarom hebben we door het hele pand plekken gecreëerd waar je goed kan werken. Met flexibele werkplekken, vaste werkplekken en kantoorruimtes hebben we voor elk wat wils. Wist je dat we al jaren bij de beste werkplekken van Nederland horen?

Flexibele werkplek

Met een flexibele werkplek in het Launch Cafe kan je elke werkdag tussen 09:00 en 18:00 binnen lopen, je laptop openklappen, gebruik maken van ons supersnelle internet en genieten van onze lekkere koffie of thee. Behalve een professionele werkplek, leer je direct een hoop nieuwe collega ondernemers kennen.

Vaste werkplek

Als je een vaste werkplek in het Launch Cafe huurt, heb je een Ahrend bureaustoel en een eigen bureau. Als vaste bewoner van het pand, krijg je natuurlijk ook een sleutel. Op die manier ben je niet gebonden aan de openingstijden van het Launch Cafe.

Je eigen kantoor

Wil je een kantoor voor jezelf? In het Launch Cafe huur je een kantoor tegen super flexibele voorwaarden, in een pand waar alles goed geregeld is. In je nieuwe kantoor staan alvast bureaustoelen en bureau’s, het internet werkt perfect en je kan direct kennismaken met je collega ondernemers. We hebben kantoorruimtes met plek voor één tot acht personen. Vraag ons naar de beschikbaarheid.

Kom langs, je bent van harte welkom

Waar je ook voor kiest, je bent in elk geval niet de enige. In het Launch Cafe werken dagelijks meer dan 100 ondernemers. Wil je weten of het klikt met dit netwerk en of de faciliteiten bij je passen? Maak een afspraak om de sfeer te proeven.