ZZPerfect workshop

Event Details

Datum: dinsdag 7 maart 2017
Tijdstip: 19:30 uur - 21:30 uur
Locatie: Launchcafe
Dit event is in het: Nederlands

Kies je voor een traditionele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), een broodfonds of zijn er misschien nog andere opties?

ZZPerfect organiseert op dinsdagavond 7 maart vanaf 19.30 uur in het Launch Café in Groningen een informatieavond over de AOV. Op deze avond leggen we je uit waarom je je (niet) zou moeten verzekeren, welke opties er zijn en hoe je kunt bepalen wat voor jou een goede keuze is. We beginnen deze avond bij de basis dus het is voor zowel de startende als reeds gevestigde ondernemer interessant om te zien wat het beste past en welke mogelijkheden er zijn.

ZZPerfect heeft voor deze avond Dennis Smit gevraagd om de presentatie te verzorgen. Dennis is de eigenaar van ProRisk, een onafhankelijk verzekeringskantoor dat ervan overtuigd is dat je niet alles hoeft te verzekeren.

Na afloop van de presentatie is er ruimte voor het stellen van individuele vragen aan Dennis en is er gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers.

Om te zorgen dat er voor iedereen plek is en er voldoende koffie en thee is willen we je vragen om je in te schrijven via het aanmeldformulier.

Future events