Work & Meet

Event Details

Datum: vrijdag 9 maart 2018
Tijdstip: 10:00 uur - 19:00 uur
Locatie: Launch Cafe
Dit event is in het: Nederlands

// Work & Meet @ Launch Cafe Groningen \\
In plaats van vanuit huis of kantoor te werken kan je een dag lang flex-werken in Groningen samen met andere Young Creators. Neem je laptop, je toffe projecten en werk mee en kom voor een dag in Groningen zitten en leer tegelijkertijd nieuwe mensen kennen. Launch Cafe nodigt Young Creators uit om een dagje te komen werken in hun flex-kantoor in Groningen.

// Launch Cafe
Meer info over Launch Cafe kun je vinden op https://www.launchcafe.nl/

// AANMELDEN:
Tickets zijn gratis maar aanmelden is verplicht en kan via:https://yc.typeform.com/to/v7uJcK (let op: er is beperkt plek!)

// PROGRAMMA:
10.00 Inloop / koffie / kies een plek
10.15 Welkom & Intro
10:30 Get to work
12:30 Lunch
13.00 Get to work
17.00 Drinks

Lunchen doen we het liefst gezamenlijk. We lopen even een rondje in de stad en halen een broodje of we eten samen met de community in het Launch Cafe (voor slechts €2,50!).
We sluiten de dag graag af met een borrel in het Launch Cafe / Grand Café.
Koffie en thee is gratis en wordt aangeboden door Launch Cafe.

// ADRES:
Herestraat 106
9711 LM, Groningen

// Q&A
Q: Waarom organiseert Young Creators dit?
A: Alleen thuiswerken is lang niet alles. Tijdens een Work&Meet zijn we voor één dag met alleen maar toffe mensen op dezelfde plek. Daar kan alleen maar goeds van komen.

Q: Wat kost Work&Meet:
A: De toegang is gratis, neem wel wat geld mee voor een lunch. Koffie en thee is gratis en wordt aangeboden door Launch Cafe.

Q: Wie is welkom?
A: Alle Young Creators die bezig zijn om een vet project te bouwen, bezig zijn met freelance werk of gewoon het leuk vinden om een dag lekker met andere mensen te hangen. We hanteren een leeftijdsgrens van ongeveer 30 jaar.

Q: Waar is het?
A: Herestraat 106 in Groningen.

Q: Moet ik er al om 10.00 zijn?
A: Nee, je kan de hele dag in en uit lopen, maar we hebben om 10.15u wel een korte introductie / opening. Eerder weggaan is ook geen probleem.

Q: Kan ik ook met klanten afspreken bij Launch Cafe?
A: Jazeker, in het gebouw (en omgeving) is voldoende plek!

Q: Kan ik met de auto komen?
A: Ja, maar met het OV is beter aangezien Launch Cafe in hartje Groningen ligt, maar je kan in de buurt parkeren mocht je echt willen.

Q: Moet ik me aanmelden?
A: Ja, er zijn beperkt werkplekken beschikbaar, die op first come first serve basis worden uitgedeeld. Meld je gratis aan via https://yc.typeform.com/to/v7uJcK

Future events