Van offerte naar factuur

Event Details

Datum: dinsdag 29 maart 2016
Tijdstip: 19:00 uur - 22:00 uur
Locatie: Launch Cafe
Dit event is in het: Nederlands

Je (online) marketing- en communicatieactiviteiten hebben zijn vruchten afgeworpen. Het was wellicht even zweten om door alle hashtags je boodschap voor ogen te houden en om veel potentiële likes te genereren. Maar nu komen die opdrachten toch mooi binnendruppelen.

Ga je nu direct als een enthousiaste, gewillige ondernemer alle opdrachten verwerken of neem je pas op de plaats om te bekijken wat je per opdracht minimaal moet regelen om het tot een goede uitvoering te brengen?

In deze workshop laten Marjolijn Groendijk en Gijs Aarnoudse van 050Legal jou zien wat de kracht en efficiency is van een op maat gemaakt offertetraject. Het offertetraject is een belangrijke stap in de samenwerking tussen ondernemer en klant. Binnen dit traject worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals overeenkomsten, algemene voorwaarden en facturen. Tijdens de workshop leer je wat deze documenten betekenen, wat de kracht ervan is en hoe je ze kunt, ja zelfs móet gebruiken. Ook komt aan bod hoe je niet-betalende klanten kunt aanpakken.

Na afloop van de workshop heb je een hoop stof tot nadenken gekregen, met daarbij de benodigde tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met jouw offertetraject.

Aanmelden voor de workshop kan via info@050legal.nl

cfa50009-673c-4dc3-9b7f-c3b2ce9379ba

Future events