LC Serious Workshop over social media

Event Details

Datum: vrijdag 19 mei 2017
Tijdstip: 15:00 uur - 16:30 uur
Locatie: Launch Cafe
Dit event is in het: Nederlands

In het Launch Cafe gaat het vaak over startups, de toekomst en technische innovaties. Allemaal prachtig, maar er zijn natuurlijk ook iets minder sexy onderwerpen die minstens zo belangrijk zijn. We organiseren de LC Serious workshops, om op een zo aantrekkelijk mogelijke manier onderwerpen aan te bieden die voor jouw bedrijf en toekomst belangrijk kunnen zijn.

  • Marthijs van het Launch Café en RTV Noord geeft tips en tricks over social media.

Social media, ik kan er wat mee, maar wat eigenlijk?

Heb je een bedrijvenpagina op Facebook, maar heb je geen idee wat je er verder mee kan? En die andere social media-kanalen, wat kan je daar wat mee? Sinds ik begon met Twitteren in 2008 ben ik eigenlijk per ongeluk in de wereld van social media gerold. Ik heb tijdens stages voor tijdschrift Nieuwe Revu en RTV Noord kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. Ik vind het super tof om hier mee bezig te zijn en ik wil die kennis graag met je delen!

Ga ik voortaan voor je Facebooken? Dat niet, maar ik ga je wel tips en tricks geven over social media-kanalen en content. Na de workshop heb je een idee op welke social media-kanalen je aanwezig kan zijn met je bedrijf en wat voor content je daar kan plaatsen.

Meld je aan voor de LC Serious workshop

Future events