LC Serious Workshop over pensioenen

Event Details

Datum: vrijdag 7 april 2017
Tijdstip: 15:00 uur - 16:30 uur
Locatie: Launch Cafe
Dit event is in het: Nederlands

In het Launch Cafe gaat het vaak over startups, de toekomst en technische innovaties. Allemaal prachtig, maar er zijn natuurlijk ook iets minder sexy onderwerpen die minstens zo belangrijk zijn. We organiseren de LC Serious workshops, om op een zo aantrekkelijk mogelijke manier onderwerpen aan te bieden die voor jouw bedrijf en toekomst belangrijk kunnen zijn.

  • Dick Hoogers¬†van Rabobank Stad en Midden Groningen geeft tips en tricks¬†over jouw pensioen.

Word jij ook zo blij als je denkt aan je pensioen?

Ik niet! Ik krijg er soms klamme handen van. Pensioenen? Veranderende regelgeving? AOW Leeftijd? Flexibilisering arbeidsmarkt? Ben je al lost? Voor mij waren al deze onderwerpen ook erg cryptisch. Maar als financieel adviseur heb ik ervaring opgedaan in al deze onderwerpen! Daarom deel ik graag mijn kennis en ervaring met jullie zodat ook jij op een volgende verjaardag kunt zeggen dat jij pensioenen beter snapt en dit goed geregeld hebt!

Ga ik je pensioen dan voor je regelen? Mogelijk, maar ik kan in ieder geval meer duidelijkheid geven in deze ondoorzichtige omgeving. In deze workshop ga ik mijn kennis met jullie delen en geef ik je tips en tricks waardoor jij je pensioen up-to-date houdt.

Meld je aan voor de LC Serious workshop

Future events